Μαρτίνς: «Φιλοδοξία του προέδρου ένας ευρωπαϊκός τίτλος»

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε ότι μεγάλος στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να κατακτήσει ο Ολυμπιακός έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

Ο Ολυμπιακός παραμένει ζωντανός στην Ευρώπη και ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova επισήμανε ότι το μεγάλο όνειρο του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να κατακτήσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση τόνισε πως και ο ίδιος εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση και στόχος του είναι η ομάδα του Πειραιά να έχει μία σημαντική διάκριση στην Ευρώπη.

«Για τα επόμενα δέκα χρόνια εύχομαι στον κύριο Μαρινάκη να κερδίσει όσους τίτλους έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής. Είναι η μεγάλη του φιλοδοξία να προσθέτει τίτλους στην ιστορία του Ολυμπιακού. Το μεγάλο του όνειρο είναι ο Ολυμπιακός να διακριθεί στην Ευρώπη κερδίζοντας έναν τίτλο. Θέλω να του ευχηθώ να τα καταφέρει, είναι κάτι που δεν έχει συμβεί στο παρελθόν και το θέλουν όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας. Προσπαθώ από την πλευρά μου να πετύχουμε μια διάκριση στην Ευρώπη!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνς.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Πέδρο Μαρτίνς πατώντας ΕΔΩ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα