Κάιλ Λαρίν: Ποιος είναι και τι γράφουν για αυτόν και τον Ολυμπιακό οι Τούρκοι - Δείτε τον (vid)

Την ώρα που ο Ολυμπιακός σκέφτεται μόνο τα πλέι οφ, στην Τουρκία γράφουν πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τον Κάιλ Λαρίν της Μπεσίκτας

Τι και αν ο Ολυμπιακός κοιτάζει μόνο τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και το παιχνίδι της Κυριακής (21/6, 21:30) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Αυτή τη φορά ακόμα ένα όνομα γράφτηκε στη λίστα των «ερυθρόλευκων», καθώς, όπως αναφέρουν στην Τουρκία, η ομάδα του Πειραιά ενδιαφέρεται για τον Κάιλ Λαρίν της Μπεσίκτας.

Ο Καναδός επιθετικός αγωνίστηκε φέτος με τη μορφή δανεισμού στη Ζούλτε Βάρεγκεμ και ο τουρκικός σύλλογος θέλει να τον πουλήσει το φετινό καλοκαίρι.

Όπως γράφουν στη γειτονική χώρα, η Μπεσίκτας ζητά γύρω στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται έτοιμος να κάνει κάποια κίνηση, μιας και προτεραιότητά του είναι η υπόθεση του Αχμέντ Χασάν, την ώρα που στο ρόστερ υπάρχει ήδη ο φορμαρισμένος Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Τη φετινή σεζόν ο 25χρονος φορ αγωνίστηκε στο Βέλγιο 11 φορές, σημειώνοντας 9 γκολ και 11 ασίστ, ενώ το όνομά του γράφτηκε και για τον ΠΑΟΚ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα