«Ο Ομάρ ζητάει 1,5 εκ. ευρώ, κάνει πίσω η Γαλατασαράι»

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ζήτησε 1,5 εκ. ευρώ από την Γαλατασαράι και η ομάδα της Κωνσταντινούπολης εξετάζει την περίπτωση της παραμονής του Μαριάνο.

Το σίριαλ με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί καλά κρατεί... Ο Νορβηγός μπακ ακόμα δεν έχει ανανεώσει με τον Ολυμπιακό, είναι στον "αέρα" το θέμα του συμβολαίου του, αλλά στο χορτάρι δείχνει ότι είναι 100% επαγγελματίας και φυσικά εξ αρχής είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να άφηνε τους "ερυθρόλευκους" την 1η Ιουλίου, αν δεν τα είχε βρει για την ανανέωση.

Την ίδια στιγμή στην Τουρκία οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι η Γαλατασαράι πιέζει τον Ομάρ να της απαντήσει έως το τέλος του μήνα, αλλά την Κυριακή (21/6) εμφανίστηκαν ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα που έκαναν λόγο για απόσυρση του ενδιαφέροντος!

Το κατά πόσο έχουν βάση θα το δούμε στην πορεία, καθώς και άλλες φορές στο παρελθόν υποτίθεται η Γαλατά έκανε πίσω, αλλά αποδεικνυόταν ότι συνέβαινε το ακριβώς αντίθετο.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο Ομάρ ζητάει 1,5 εκ. ευρώ τον χρόνο από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης και για αυτό το λόγο η Γαλατασαράι φέρεται να βάζει στο "ψυγείο" την υπόθεση. Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι θα κοιτάξουν να κρατήσουν τον 33χρονο δεξιό μπακ, Μαριάνο.

Ας κρατάμε πάντως μικρό καλάθι... Μοιάζει απίθανο να εγκαταλείπει τόσο νωρίς η Γαλατά την υπόθεση του Ομάρ.Εκτός κι αν ξέρουν κάτι στην Πόλη, το οποίο δεν γνωρίζουμε εμείς και αφορά την πορεία των συζητήσεων ανάμεσα σε παίκτη και Ολυμπιακό. Από την ΠΑΕ, όμως, δεν προκύπτει κάτι περί ουσιαστικής εξέλιξης της ανανέωσης του συμβολαίου του Νορβηγού.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα