Το... δώρο του Μαρτίνς στους παίκτες του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ενθουσιασμένος με την πρόκριση του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου, ενημέρωσε τους παίκτες του να πάρουν ανάσες και να πάνε για προπόνηση την Παρασκευή (26/6).

Οι καλές εμφανίσεις, οι νίκες και δη οι προκρίσεις έχουν και τα θετικά τους όχι μόνο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στην καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν επιφύλαξε ένα δωράκι στους παίκτες του, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπου ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου.

Τους ενημέρωσε ότι την Πέμπτη (25/6) δεν θα πάνε για προπόνηση και τους έδωσε ραντεβού στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη για το πρωί της Παρασκευής (26/6). Ο Πορτογάλος τεχνικός τούς έδωσε ρεπό, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους ευχαριστήσει για τα όσα έχουν πετύχει έως τώρα στη μετα-καραντίνα εποχή.

Όσο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (28/6, 21.30); Ουσιαστικά και εκεί θα πάει δίχως κανονική προπόνηση ο Ολυμπιακός, καθώς για δύο μέρες οι ποδοσφαιριστές του (όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ) θα κάνουν αποθεραπεία.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα