Ολυμπιακός: Οι «χρυσές» ασίστ του Μασούρα και οι γκολάρες του Ελ Αραμπί (vids)

Δύο από τις ασίστ που έχει βγάλει ο Γιώργος Μασούρας είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού και έχουν γράψει ιστορία.

Στον φετινό Ολυμπιακό όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν αποδειχθεί σημαντικοί και καθοριστικοί προκειμένου η ομάδα του Πειραιά να φτάσει στις επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Γιώργος Μασούρας, αν και βρέθηκε μία περίοδο να τα… ακούει από αρκετό κόσμο, έχει καταφέρει και έχει γυρίσει την κατάσταση ειδικά μετά την επανέναρξη.

Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ έκανε κακή εκτίμηση στη φάση που έγινε στο ξεκίνημα του αγώνα μετά την κάθετη πάσα του Φορτούνη. Στη συνέχεια όμως από το δικό του αριστερό πόδι προέκυψε η σέντρα για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μασούρας είναι ένα παιδί που το πιστεύει πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που τηρεί κατά γράμμα τις εντολές του μέσα στο γήπεδο και είναι λάτρης της τακτικής. Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός των «ερυθρόλευκων» μέχρι στιγμής έχει σκοράρει εννιά φορές και έχει επίσης στο ενεργητικό του έξι ασίστ.

Δεν θα σταθούμε στα γκολ του αλλά στις ασίστ που έχει μοιράσει ο Μασούρας. Δύο τελικές πάσες του είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά μέχρι στιγμής στην πορεία του Ολυμπιακού. Δύο πάσες, οι οποίες έγραψαν ιστορία.

Η μία είναι φυσικά αυτή στο ΟΑΚΑ, την οποία κάνει γκολ ο Ελ Αραμπί και ανοίγει τον δρόμο για τη νίκη των Πειραιωτών και φυσικά την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος. Η άλλη δεν χρειάζεται και πολύ να ψάξει κανείς για να τη βρει. Αναφερόμαστε φυσικά στη σέντρα που βγάζει στο «Emirates» και πάλι ο Ελ Αραμπί στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και ο Ολυμπιακός παίρνει τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πρόκριση της ιστορίας του αφήνοντας εκτός την Άρσεναλ. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ασίστ ότι βγήκαν με το αριστερό πόδι.

Θυμηθείτε τι έγινε την Κυριακή το βράδυ στο ΟΑΚΑ

Θυμηθείτε τη σέντρα του στο ματς με την Άρσεναλ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα