Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς για τον Σεμέντο του ΟΦΗ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς παραδέχτηκε πως ο Λισάντρο Σεμέντο είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει και είναι υπό παρακολούθηση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε συνέντευξη στη Nova και αναφέρθηκε στο γεγονός πως στο ματς με την ΑΕΚ συμπλήρωσε 100 παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ξεχώρισε την πρόκριση επί της Άρσεναλ, αλλά και εκείνη επί της Μίλαν.

Ακόμη ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε πως στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα προχωρήσει σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Η ομάδα του προέρχεται από τρία συνεχόμενα παιχνίδι με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι αρκετά κουρασμένοι.

Παραδέχτηκε, ωστόσο ότι Λισάντρο Σεμέντο του ΟΦΗ είναι ένας παίκτης που τον παρακολουθεί ο Ολυμπιακός όπως κάνει με όλους τους καλούς ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος.

«Ο Λισάντρο Σεμέντο είναι πραγματικά ένας παίκτης που έχει κάνει ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα φέτος ένας παίκτης ο οποίος έχει ποιότητα από τους καλύτερους που παίζουν αυτή τη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα και όπως παρατηρούμε όλους τους παίκτες με ποιότητα στο ελληνικό πρωτάθλημα έτσι είναι και αυτός ένας από αυτούς», είπε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς για τον Λισάντρο Σεμέντο.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Πέδρο Μαρτίνς στη Nova


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα