Ο Χασάν μίλησε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό

Ο Αχμέντ Χασάν έκανε τη σύγκριση με την περσινή σεζόν, έπλεξε το εγκώμιο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και παράλληλα αναφέρθηκε στον μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Συνέντευξη στη Nova παραχώρησε ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος έκανε τη σύγκριση με την περσινή σεζόν τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ καλό σύνολο και ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια του και πως ακόμη και όσοι δεν αγωνίζονται είναι ικανοποιημένοι στην ομάδα.

Ο Αιγύπτιος δεν έκρυψε πως θέλει να παίζει περισσότερο, αλλά από την άλλη τόνισε πως ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι μηχανή των γκολ. Όσον αφορά στο μέλλον του ο Χασάν επισήμανε ότι θα είναι στον Ολυμπιακό έως τις 31 Ιουλίου και πως ελπίζει να βοηθήσει την ομάδα στο παιχνίδι με τη Γουλβς.

«Σέβομαι την γνώμη του προπονητή της εθνικής Αιγύπτου είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και ένας πολύ καλός άνθρωπος. Επομένως πρέπει να ακούσω τη γνώμη του και πρέπει να τη λάβω υπόψη μου όμως κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί και απλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 31 Ιουλίου που ισχύει η οψιόν της αγοράς του και από μένα σε δεν αρκεί η γνώμη κάποιου ανθρώπου πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να ξέρει τι θα φέρει το αύριο», ανέφερε ο Αχμέντ Χασάν.

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη του Αχμέντ Χασάν στη Nova


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα