Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Ραντζέλοβιτς, έμεινε εκτός αποστολής

Πρόβλημα προέκυψε με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος είχε συμπεριληφθεί στην 23άδα της αποψινής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ και τελικά αποκλείστηκε έπειτα και από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε.

Μετά την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού που έγινε την Τρίτη το βράδυ ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 23 ποδοσφαιριστές. Ανάμεσα τους και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος μάλιστα ήταν και από τους υποψήφιους για να πάρει θέση στην αρχική ενδεκάδα των Πειραιωτών.

Ο Σέρβος εξτρέμ, όμως, δεν θα βρίσκεται τελικά στην αποστολή του Ολυμπιακού. Παραπονέθηκε για πόνους στη μέση και εξετάστηκε από τον γιατρό των «ερυθρόλευκων», Χρήστο Θέο με αποτέλεσμα να αποφασιστεί ο αποκλεισμός του από το αποψινό παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Στον νεαρό ποδοσφαιριστή χορηγήθηκε αγωγή προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν στη μέση και οι οποίες στάθηκαν ικανές για να αποκλειστεί από το ματς με τους Κρητικούς.

Έτσι την αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα