Φεύγει από τον Ολυμπιακό και πάει στον Απόλλωνα ο Μίτροβιτς!

Στον Απόλλωνα Σμύρνης πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του ο Στεφάν Μίτροβιτς του Ολυμπιακού, ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε αφήσει υπόνοιες ότι ενδέχεται να μη συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους» και τη νέα χρονιά.

Στην Αθήνα θα συνεχίσει να παίζει πόλο και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Στεφάν Μίτροβιτς, αλλά με διαφορετικό σκουφάκι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο διεθνής Σέρβος αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και πρόκειται να ανακοινωθεί από τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Ουσιαστικά, απομένει μόνο το τυπικό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους «κυανόλευκους», όπερ σημαίνει ότι ο Σέρβος περιφερειακός φεύγει από τον Ολυμπιακό ύστερα από μια άκρως πετυχημένη σεζόν, κατά την οποία πανηγύρισε το νταμπλ με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Μίτροβιτς, ο οποίος έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο (2016), 2 χρυσά σε Παγκόσμιο (2009, 2015) 4 χρυσά σε Ευρωπαϊκό και 2 Champions League, πέρα από τον Ολυμπιακό έχει παίξει παλαιότερα και σε Ζόλνοκ, Φερεντσβάρος και Παρτιζάν.

Θα είναι ο τέταρτος ξένος που αποχωρεί από το Λιμάνι, καθώς ήδη Μάρο Γιόκοβιτς πήρε το φοβερό συμβόλαιο από τη Μπρέσια και θα είναι στην Ιταλία του χρόνου, ο Ιβάν Μπουλιούμπασιτς θα φοράει το σκουφάκι της ομάδας της Τεργέστης, ενώ ο Στέφαν Ζιβογίνοβιτς πρόσφατα συμφώνησε με τη γαλλική Νόιζι λε Σεκ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα