Και τώρα φέρτε μας το Ευρωπαϊκό

Το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας του πανηγύρισε ο Ολυμπιακός που επιβλήθηκε της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο με 8-5.

Οι ''ερυθρόλευκοι'' επικράτησαν της Βουλιαγμένης στο κατάμεστο Παπαστράτειο με 8-5 και κατέκτησαν αήττητοι το φετινό πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ξεκίνησαν νευρικά τον αγώνα και έμειναν πίσω στο σκορ με 1-4. Οι κακές επιλογές στον παίκτη παραπάνω στοίχισαν στον Ολυμπιακό ο οποίος βρήκε το σθένος να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο.

Με μπροστάρηδες τους Γούνα και Ομπράντοβιτς οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα σερί 5-0 και πήραν το προβάδισμα στην αναμέτρηση.Στο τέταρτο οκτάλεπτο οι Πειραιώτες επέβαλαν την ανωτερότητα τους και έφτασαν στο 16ο νταμπλ της ιστορίας τους.

Επόμενος στόχος για τους πρωταθλητές είναι το final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί στην Γένοβα στις 7-9 Ιουνίου με αντίπαλο την Σπαντάου.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 4-0, 1-1

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης, Νικολαΐδης, Δερβίσης , Χαλυβόπουλος, Μουρίκης 2, Γούνας 2, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Πρέκας, Γαβαλάς

Βουλιαγμένη (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης 1, Βάσιτς 1, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκη, Καπετανάκης, Ποντικέας, Καπότσης 3, Γκιουβέτσης, Σολανάκης, Δ. Κουρούβανης, Δήμου, Καλογερόπουλος

Διαβάστε εδώ τα ρεκόρ που σημείωσαν οι ''ερυθρόλευκοι'' πρωταθλητές


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα