Φουντούλης, Πάβιτς οι πρώτοι

Ο Χιώτης μπόμπερ και ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν την καριέρα τους στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ουσιαστικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού απομένει για να οριστικοποιηθεί η παραμονή στην ομάδα των Γιάννη Φουντούλη, Γιόζιπ Πάβιτς.

Ο Χιώτης περιφερειακός έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» για να ανανεώσει τη συνεργασία του, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τον ίδιο, τον προπονητή του Θοδωρή Βλάχο και φυσικά τους ανθρώπους της ομάδας του μεγάλου λιμανιού. Ο Φουντούλης και η διοίκηση θέλησαν άμεσα να...τελειώσουν το θέμα προκειμένου και ο παίκτης να αφοσιωθεί στην Εθνική μας Ομάδα και τις υποχρεώσεις που έχει μπροστά του.

Για τον Πάβιτς το fosonline.gr από την Κυριακή σας είχε προϊδεάσει για την παραμονή του Κροάτη τερματοφύλακα, ο οποίος ήταν και στο στόχαστρο της Γιουγκ αλλά ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει στον Θρύλο. Δεν αποκλείεται ακόμη και την Τρίτη (19/6) να ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας του αρχηγού Πάβιτς με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Έτσι ο 36χρονος τερματοφύλακας θα συνεχίσει για τέταρτη σερί σεζόν στον Ολυμπιακό που κλείνει άμεσα δυο τεράστια κεφάλαια με τις ανανεώσεις των Πάβιτς, Φουντούλη. Θα ακολουθήσει ο Μανώλης Μυλωνάκης, ο οποίος επίσης αναμένεται να συνεχίσει ενώ ψηλά στη λίστα είναι και οι υποθέσεις των Μπούσλιε, Ομπράντοβιτς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα