Υδραϊκός - Απόλλων Σμύρνης 2-19: Άστραψε και βρόντηξε

Ο Απόλλων Σμύρνης συνέτριψε 19-2 τον Υδραϊκό στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών.

Ο Απόλλων Σμύρνης συνέχισε με νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών. Για την 8η αγωνιστική συνέτριψε 19-2 τον Υδραϊκό στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, με τους νησιώτες να παίζουν χωρίς ξένους και τον τραυματία Φώσκολο.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη είχε καλό ρυθμό από την αρχή, σωστές επιλογές στην άμυνα και εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, όπως και όμορφες συνεργασίες. Προηγήθηκε με 11-1 στο ημίχρονο πριν φτάσει στο τελικό 19-2.

Ο διεθνής τερματοφύλακας, Κώστας Γαλανίδης ήταν εξαιρετικός, απέκρουσε και πέναλτι, ενώ πρώτος σκόρερ για τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν σε έναν ακόμη αγώνα ο Μαυροβούνιος περιφερειακός Νικολά Μοσκόφ με 6 γκολ. Πέντε γκολ πέτυχε ο Μανώλης Σολανάκης, ο οποίος επέστρεψε από τιμωρία και τέσσερα ο Αλέξανδρος Γούνας. Από ένα οι Μάριος Χατζηκυριακάκης, Στάθης Παπαγεωργίου και Γιώργος Τοράκης.

Επόμενο ματς για την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης το προσεχές Σάββατο στις 19:00 με τον Εθνικό στο Γουδή.

Τα οκτάλεπτα: 0-6, 1-5, 0-4, 1-4

Υδραϊκός (Μάκης Βολτυράκης): Πωλογεώργης, Τσιστράκης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Παπασηφάκης, Μακαντώνης, Μπλάνης, Φώσκολος, Παπαδόγκωνας, Μπεριστιάνος, Αλβέρτης 1, Πάρτσογλου, Καλαμβόκης, Χατζηγούλας 1

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης 1, Μοσκόφ 6, Βιτέλλας, Μπόουεν 1, Γούνας 4, Γωνιωτάκης, Σολανάκης 5, Τροβας, Φέγγος, Καβουσανός


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα