Υδραϊκός – Ολυμπιακός 9-18: Νταμπλ σκορ για τον νταμπλούχο

Ο Ολυμπιακός κέρδισε άνετα 18-9 τον Υδραϊκό στον Πειραιά σε εξ αναβολής αγώνα για την 6η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών.

Ένα ακόμη τρίποντο για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου κέρδισε στον Πειραιά, τον τυπικά γηπεδούχο Υδραϊκό με 18-9 σε εξ αναβολής ματς για την 6η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών.

Ο νταμπλούχος μπήκε δυνατά και στην πρώτη περίοδο ήταν μπροστά με 5-2 ενώ στο ημίχρονο τα πάντα είχαν κριθεί με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν μία διαφορά έξι τερμάτων (10-4) απέναντι στον Υδραϊκό του Μάκη Βολτυράκη.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν μοιρασμένο (2-2) ενώ στην τελευταία περίοδο, η ομάδα του μεγάλου λιμανιού που έχει στο μυαλό της και τους αγώνες για το Champions League σε δέκα ημέρες στην Όστια, με ένα 6-3 έφτασε στην κατάκτηση της νίκης με 18-9.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-18

Οκτάλεπτα: 2-5, 2-5, 2-2, 3-6.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Πωλογεώργης, Τσιστράκης, Θαλασσινός 1, Κοκκινάκης, Παπασηφάκης, Μακαντάνης, Μπλάνης 2, Φώσκολος, Παπαδόγκωνας 2, Μπεριστιάνος 1, Αλβέρτης 1, Παρτσόγλου, Χατζηγούλας 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Ντάουμπε 3, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Αργυρόπουλος, Πρέκας 1, Δερβίσης 3, Κάκαρης 3, Μουρίκης 2, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης 2, Ίρβινγκ 2, Σύρμας, Γραμματικός, Μαθιόπουλος.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα