Α1 πόλο ανδρών: Ο Υδραϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ 12-7 και βγήκε στην Ευρώπη

Ο Υδραϊκός κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 12-7 στον «τελικό» για την 5η θέση της Α1 πόλο των ανδρών και πήρε το Ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στον αγώνα κατάταξης και τελευταίο για τις δύο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, ο Υδραϊκός υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στην τυπική του έδρα, στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, επιβλήθηκε με 12-7 του Δικεφάλου του Βορρά και κατέκτησε την 5η θέση στην τελική κατάταξη Α1 Ανδρών της περιόδου 2020-2021, εξασφαλίζοντας επίσης ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο που μένει να φανεί αν οι άνθρωποι του συλλόγου θα το αξιοποιήσουν για την επόμενη σεζόν.

Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ στο ημίχρονο βρέθηκε μπροστά με 7-1 με τον Άλεξ Γουλφ στο τέρμα να κάνει σπουδαία δουλειά.

Ο ΠΑΟΚ του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου τερματίζει στην 6η θέση. Οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους στο FINAL-8 του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στη Βουλιαγμένη την επόμενη εβδομάδα.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ 12-7

Οκτάλεπτα: 2-0, 5-1, 3-3, 2-3.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γούλφ, Τσιστράκης 1, Θαλασσινός 1, Κοκκινάκης 1, Παπασηφάκης 3, Μακαντάνης, Μπλάνης, Φώσκολος 1, Παπαδόγκωνας 2, Μπεριστιάνος 1, Αλβέρτης 1, Πωλογεώργης, Χατζηγούλας 1.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Ραντόγεβιτς 1, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης Κεχαλάρης, Γιαννόπουλος 2, Σγουρίδης, Παπάκος 1, Προσινικλής Π. 1, Ράντονιτς 1, Νάνος 1, Μανθογιάννης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα