Απόλλων Σμύρνης – Περιστέρι 8-6: Προβάδισμα για τα προκριματικά του Champions League

Ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε 8-6 τον ΓΣ Περιστερίου και έκανε το 1-0 στη σειρά για τις θέσεις 3-4 στην Α1 πόλο των ανδρών. Πήρε λοιπόν το προβάδισμα για την 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Το Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Απόλλωνα Σμύρνης στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στη σειρά των μικρών Τελικών της Α1 των Ανδρών, αλλά η «ελαφρά ταξιαρχία» κατάφερε σε ένα ματς ντέρμπι να πάρει τη νίκη με 8-6 στο κεκλεισμένων των θυρών κολυμβητήριο στο Γουδή, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης του Πρωταθλήματος, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Το Περιστέρι προηγήθηκε 2-0, ο Απόλλων επέστρεψε και πήρε το προβάδισμα (6-4) αλλά η ομάδα του Κώστα Λούδη ισοφάρισε σε 6-6. Τελικά στο τέλος ο Απόλλων πήρε τη νίκη με 8-6 και έκανε το 1-0.

Πλέον οι δύο ομαδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Πέμπτη (13/11) στις 20:00 στη Χωράφα στο δεύτερο ματς της σειράς.

Ο Σολανάκης ήταν εκείνος που με ωραίο γκολ από το φουνταριστό έδωσε το προβάδισμα με 7-6 στον Απόλλωνα για να ακολουθήσουν καίριες επεμβάσεις του Γαλανίδη (στα 1:45 και 1’ πριν το τέλος), που έδωσαν την ευκαιρία στον Νικολά Μοσκόφ να καθαρίσει τη νίκη με γκολ στην κόντρα στα 45’’ για τη λήξη (8-6). Στο τελευταίο δευτερόλεπτο το Περιστέρι κέρδισε πέναλτι με τον Μιρόνοφ να σουτάρει στο δοκάρι.

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – ΓΣ Περιστερίου 8-6 (1-2, 2-1, 3-1, 2-2)

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 1, Κίτσος, Τοράκης, Μοσκόφ 2, Βιτέλλας, Μπόουεν 3, Γούνας 1, Γωνιωτάκης, Σολανάκης 1, Δραγώνας, Φέγγος, Τροβάς

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς Π., Φάρμερ 1, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 2, Σκαρπέλης, Καρούντζος 1, Μιρόνοφ, Κλήμος, Τζώρτζης 1, Αγκόρτσας, Αϊβαλιώτης, Γιαννόπουλος, Μπιτσάκος.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα