Α1 πόλο ανδρών: Το Περιστέρι «ράμφισε» τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό (8-9)!

Σπουδαίο διπλό για τον ΓΣ Περιστερίου στο κολυμβητήριο του Λαιμού απέναντι στον ΝΟ Βουλιαγμένης με σκορ 8-9 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών!

Τη μεγάλη έκπληξη της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών έκανε ο ΓΣ Περιστερίου, βάζοντας «βόμβα» στον Λαιμό με ένα τεράστιο διπλό!

Η ομάδα του Κώστα Λούδη επιβλήθηκε με 8-9 του ΝΟ Βουλιαγμένης στο ντέρμπι του Β' ομίλου και του χάλασε το αήττητο.

Το ματς ήταν δυνατό, με όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι και κλειστές άμυνες. Ο ΝΟΒ είχε καταφέρει μέχρι το τέλος του τρίτου οκτάλεπτου να προηγείται με 6-4. Στη συνέχεια όμως οι Περιστεριώτες μπλόκαραν τα ατού της ομάδας του Χρβόγε Κόλιανιν και με τον εκπληκτικό Νίκο Παπασηφάκη -που πέτυχε τέσσερα γκολ, από τα οποία τα τρία τελευταία και φυσικά το νικητήριο (στο 1.56'' πριν από το φινάλε)-, αλλά και με τον Φίλιππο Καραμπέτσο να κάνει σπουδαίες αποκρούσεις, έκαναν την ανατροπή και πήραν τη μεγάλη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 3-1, 2-5.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 3, Τρούλος, Πάπαριτς, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος Α., Καπότσης 2, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Βλάσσης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Φάρκας 1, Φάρμερ 2, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χ., Καρούντζος 1, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 4, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Α.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα