Γενηδουνιάς: «Να παίξουμε καλύτερα με τη Βουλιαγμένη»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βουλιαγμένη το Σάββατο (19/3, 15.00) στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» με στόχο το απόλυτο στη Β' φάση της Α1 πόλο Ανδρών. Τι δήλωσε για το ματς ο Ντίνος Γενηδουνιάς.

Το «τέσσερα στα τέσσερα» στη Β’ φάση του πρωταθλήματος της Α1 θέλει να κάνει η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, το Σάββατο (19/3, 15.00 - ΕΡΤ Sports 4) στο εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Βουλιαγμένης για την 4η αγωνιστική της Β’ φάσης και καλούνται να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί για άλλη μία φορά, διευρύνοντας το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα.

Για το σαββατιάτικο ματς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ο Ντίνος Γενηδουνιάς, επισημαίνοντας τα εξής:

«Παίζουμε ξανά με την Βουλιαγμένη, μετά από σχεδόν ένα μήνα, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε. Πάνω από όλα, ωστόσο, θέλουμε να παίξουμε καλύτερα από την προηγούμενη φορά. Έρχονται πιο σοβαρά ματς στη συνέχεια, έχει σημασία να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση μέσα από τέτοια παιχνίδια».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα