Βουλιαγμένη – Πανιώνιος 14-9: Πήρε το ντέρμπι

Η Βουλιαγμένη για την 5η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των ανδρών κέρδισε 14-9 τον Πανιώνιο στον Λαιμό

Καταιγιστικός, κυρίως στο πρώτο οκτάλεπτο, ο ΝΟ Βουλιαγμένης πήρε τη νίκη με 14-9 επί του Πανιωνίου στον Λαιμό, στο πλαίσιο της της 5ης αγωνιστικής του G1 της Β' φάσης του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών, το Σάββατο (26/3) το μεσημέρι, στο κολυμβητήριο του Λαιμού και πήρε μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα της πριν από τρεις αγωνιστικές, ενώ παραμένει στη 2η θέση του γκρουπ με 45 βαθμούς.

Η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν, με βασικό όπλο την άμυνα, κατάφερε να εξουδετερώσει τα επιθετικά ατού του Πανιωνίου και με σωστή λειτουργία στην επίθεση, κατάφερε να προηγηθεί με 7-1. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στα δύο γκολ, αλλά στο φινάλε οι γηπεδούχοι αύξησαν πάλι τη διαφορά. Ο Καλογερόπουλος με 6 γκολ πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 14-9

Οκτάλεπτα: 3-1, 3-0, 2-5, 6-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος, Πάπαριτς 1, Λόζινα, Καλογερόπουλος 6, Χαλυβόπουλος Αρ., Καπότσης 2, Κουρούβανης Ν. 1, Σκουμπάκης 1, Ανδρεάδης, Καστρινάκης 1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστα Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Ζουρίδης, Μπραΐμης 1, Νταλάπας 1, Καλαϊζτής, Μουρατίδης, Παπάκος, Μποσκόφ 2, Δήμου Τάκης 3, Καπετανάκης 1, Καζάκος, Κουκουνάς, Μαυράκης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα