Περιστέρι – ΠΑΟΚ 12-9: Έκανε το πρώτο βήμα

Ο ΓΣ Περιστερίου επικράτησε 12-9 του ΠΑΟΚ και έκανε το πρώτο βήμα για να βρεθεί στα πλέι οφ της Α1 πόλο των ανδρών. 

Ο ΓΣ Περιστερίου ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, στην έδρα του, στην πρώτη κόντρα του με τον ΠΑΟΚ και πήρε σχετικά εύκολα το προβάδισμα στις νίκες με 1-0 (ευκολότερα απ' ό,τι δείχνει το τελικό σκορ 12-9) στη σειρά των μεταξύ τους αγώνων για το πρώτο μέρος της Γ' φάσης (Γ1) του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Έτσι η ομάδα του Κώστα Λούδη έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ και χρειάζεται μια ακόμα για να πετύχει τον στόχο.

Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει το Σάββατο (9/4) στη Θεσσαλονίκη και αν ισοφαρίσει τις νίκες ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί τρίτος αγώνας τη Δευτέρα (11/4) στη Χωράφα.

Ο ΓΣΠ, με πλουραλισμό στην επίθεση, κυριάρχησε κατά κράτος από την αρχή μέχρι και τις αρχές του τέταρτου οκτάλεπτου, οπότε και προηγήθηκε με 11-5 και απλά ο Δικέφαλος του Βορρά μείωσε στα τελευταία λεπτά στο τελικό 12-9

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 12-9

Οκτάλεπτα: 2-1, 5-1, 3-3, 2-4.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καταμπέτσος, Παπανικολάου, Σταματίου, Φάρμερ 1, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 2, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 2, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 3, Τοράκης 1, Λαδάς, Δαμίγος, Μυρίλος, Μπιτσάκος Ανδ. 1.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς 2, Προσινικλής Ν. 1, Μαρινάγης Γιάν., Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 1, Σγουρίδης, Μπαγλατζής 1, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Τόττης 1.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα