ΝΟ Χίου – Παναθηναϊκός 12-10: Ισοφάρισαν τη σειρά οι νησιώτες, 3-1 στα πέναλτι (9-9 κ.δ)

Ο ΝΟ Χίου κέρδισε 3-1 στα πέναλτι (9-9 κανονική διάρκεια) τον Παναθηναϊκό και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.  

Σε τρίτο αγώνα, που θα γίνει τη Δευτέρα (20.00) στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή, θα κριθεί οριστικά η υπόθεση - παραμονή στη μεγάλη κατηγορία πόλο των Ανδρών (Α1), από την πρώτη φάση των πλέι άουτ, για το ζευγάρι Παναθηναϊκός - ΝΟ Χίου.

Στη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση της σειράς, η ομάδα της Χίου κατάφερε να επικρατήσει στα πέναλτι με 3-1 (συνολικό σκορ 12-10, κανονική διάρκεια 9-9), στην τυπική της έδρα στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου (το Ιωνικό της Χίου είναι κλειστό) και να ισοφαρίσει 1-1 στις νίκες.

Ο κορυφαίος της ομάδας του Ντόσκα, ο Μάθιου Χαλατζιάν ισοφάρισε στο τελικό 9-9, 1.23 πριν από τη λήξη και έστειλε το ματς στα πέναλτι. Εκεί οι παίκτες του Λαζαρίδη έχασαν δύο συνεχόμενα και οι Χιώτες, που ήταν πιο εύστοχοι επικράτησαν με 3-1 και με το τελικό συνολικό 12-10.

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 12-10

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-3, 3-3, 1-2. πέναλτι: 3-1.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ. 1, Χαλατζιάν 5, Γδύσης, Παππάς Κ., Παππάς Αλ. 2, Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης 1, Κόλλιας, Καλαργυρός 3, Γαβαλάς Ιω., Καρακούρος Ιω., Καρακούρος Μ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Σιαμάς Χρ., Παπαδημητρίου, Ξενάκης 2, Κουρλιάφτης 1, Καρακάσης, Σιαμάς Π., Πανταζόπουλος 2, Ρομπόπουλος 4, Χατζηστεφάνου 1, Ζερβουδάκης, Παπαβασιλείου, Βασιλάκης, Δευτεραίος, Ζαχόπουλος.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα