Πανιώνιος – Βουλιαγμένη 8-7: Ισοφάρισε ο «Ιστορικός»

Ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στους τελικούς της Α1 πόλο των ανδρών ο Πανιώνιος. Επικράτησε 8-7 της Βουλιαγμένης

Ο Πανιώνιος επικράτησε του ΝΟ Βουλιαγμένης με 8-7 στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό των πλέι οφ της Α1 ανδρών και ισοφάρισε την σειρά σε 1-1, με το παιχνίδι της Τετάρτης (18/5, 18:00) στον Λαιμό να κρίνει την ομάδα που θα προκριθεί στον τελικό.

Οι παίκτες του Κώστα Δήμου βρέθηκαν πίσω με 4-3 στην αρχή, πήραν το προβάδισμα και από το 5-4 και μετά βρίσκονταν συνεχώς μπροστά, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή της ημέρας τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Καλαϊτζή, ο οποίος σημείωσε τέσσερα γκολ. Ο ΝΟΒ από την άλλη, στερήθηκε τον τραυματία από τον πρώτο αγώνα Στάθη Καλογερόπουλο.

Το 8-6 έγινε από τον Τάκη Δήμου. Ο Λυμαράκης έκανε μία καθοριστική επέμβαση σε σουτ του Καπότση στον παραπάνω του ΝΟΒ, που κράτησε τη διαφορά στα δύο γκολ. Στο τελευταίο λεπτό, η Βουλιαγμένη κέρδισε άλλη μία αποβολή και ο Κόλιανιν κάλεσε το δεύτερο τάιμ άουτ, με τον Καπότση να μειώνει στο 8-7 στο πιο κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης. Στην τελευταία επίθεση των «μπέμπηδων», ο χρόνος επίθεσης έληξε και η νίκη ήρθε για τον Πανιώνιο. Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου είχαν κατακλύσει το κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 8-7

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 3-1, 2-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Σπούνερ 1, Μπραΐμης, Μαυράκης, Καλαϊτζής 4, Μουρατίδης, Παπάκος, Μοσκόφ 2, Δήμου Τάκης 1, Καπετανάκης, Καζάκος, Ζουρίδης, Κουκουνάς.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος, Πάπαριτς, Λόζινα, Κωνσταντόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Καπότσης 3, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Σαπουνάκης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα