ΝΟ Χίου – ΟΥΚ Βόλου 9-5: Πρώτο βήμα για την παραμονή τους οι νησιώτες

Ο ΝΟ Χίου επικράτησε 9-5 του ΟΥΚ Βόλου το βράδυ της Τετάρτης (18/5) στο Ρέστειο και θέλει μία ακόμη νίκη για να παραμείνει στην Α1 πόλο των ανδρών. 

Ο ΝΟ Χίου έκανε το πρώτο βήμα για την παραμονή του στην Α1 κατηγορία πόλο των Ανδρών. Η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα κέρδισε 9-5 τον ΟΥΚ Βόλου στον μεταξύ τους πρώτο αγώνα, στο κολυμβητήριο του Π. Φαλήρου. Έκανε το 1-0 και θέλει μία ακόμη νίκη για να σωθεί και να στείλει στην Α2 την ομάδα του Βόλου.

Ο δεύτερος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (20/5), στο κολυμβητήριο του Βόλου. Η σωτηρία κρίνεται στις δύο νίκες και αν χρειαστεί τρίτος αγώνας θα γίνει την Κυριακή (22/5) στις 16.00 στο Φάληρο.

Να θυμίσουμε πως ήδη έχει υποβιβαστεί ο Άρης Θεσσαλονίκης.

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 9-5

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-0, 1-1, 3-3.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ., Χαλατζιάν 5, Γδύσης, Παππάς Κ., Παππάς Αλ. 1, Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης 1, Κόλλιας, Καλαργυρός 2, Γαβαλάς Ιω., Καρακούρος Ιω., Καρακούρος Μ.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Πλατανίτης): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γκανάτσιος, Στεργίου Δ. 1, Ιωαννίδης, Μαρινάγης Χρ., Στεργίου Γ. 1, Βλιώρας, Κουφιδάκης, Αράγια 2, Μαρινάγης Γ., Βασιλούδης, Νάσιος, Μπομπός, Χάλαμ 1.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα