Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 9-7: Ανατροπή στην τελευταία περίοδο

Ο Πανιώνιος κέρδισε 9-7 τον Παναθηναϊκό για την Α1 πόλο των ανδρών. 

Σε εξ αναβολής ματς για την 6η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών, ο Πανιώνιος κέρδισε στο τέλος τον Παναθηναϊκό με 9-7.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου προηγήθηκε με 5-3, στο τέλος της 3ης περιόδου αλλά οι παίκτες του Δημήτρη Μάζη αντεπιτέθηκαν και κατάφεραν να περάσουν μπροστά με 6-5 και 7-6 (Χρήστος Σιαμάς, 2:04 πριν από τη λήξη).

Ο Πανιώνιος έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη στο τέλος. Ο Νίκος Κοπελιάδης ισοφάρισε σε 7-7, στο 1.32 πριν από το τέλος κι ο Αλέξανδρος Γούνας έδωσε προβάδισμα 8-7, στα 30 δευτερόλεπτα.

Ο Κοπελιάδης (κορυφαίος σκόρερ του Πανιωνίου με 4 γκολ) σκόραρε σε άδειο τέρμα για το τελικό 9-7 στο τέλος του αγώνα, με τον Ριστίτσεβιτς να έχει ανέβει ψηλά για να παίξει με παίκτη παραπάνω ο ΠΑΟ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 9-7

Οκτάλεπτα: 1-1, 3-1, 1-1, 4-4.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 4, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Μπιτάτζε 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος, Γούνας 1, Σπούνερ, Καπετανάκης 1, Αναγνώστου, Κατραούρας, Κανελλόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης 1, Κανδανολέων, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 1, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ. 1, Ζερβουδάκης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα