Α1 πόλο ανδρών: Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 13-4 τη Γλυφάδα και παίζει με τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στα πλέι οφ της Α1 πόλο των ανδρών. Ο ΠΑΟ κέρδισε 13-4 τη Γλυφάδα.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 13-4 τη Γλυφάδα στην Ηλιούπολη και θα παίξει με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ της Α1 πόλο των ανδρών. Ο νταμπλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός έχει φυσικά το αβαντάζ έδρας.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος απέναντι στη Γλυφάδα, πήρε διαφορά από την αρχή και έφτασε τη διαφορά στο +8 (9-1). Ο ΑΝΟΓ προσπάθησε κάπως στα τελευταία λεπτά να μαζέψει τη διαφορά (9-4), ωστόσο ο ΠΑΟ πήρε άνετα τη νίκη με 13-4 και φυσικά την πρόκριση για τα πλέι οφ της Α1 πόλο των ανδρών όπου και θα παίξει με τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Μάζης δεν θα είναι στον πάγκο του ΠΑΟ στον πρώτο αγώνα, αφού αποβλήθηκε στην τελευταία περίοδο της Κυριακάτικης (2/4) αναμέτρησης με αντίπαλο τη Γλυφάδα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 13-4

Οκτάλεπτα: 4-1, 2-0, 3-1, 4-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων 1, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 2, Σγουρίδης 2, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 2, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ. 2, Ζερβουδάκης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Ηλιόπουλος Αλ., Σαρτζετάκης, Γκαρντιγιάν, Γούντχεντ Κ., Χαλυβόπουλος 1, Γιαννόπουλος 1, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου 1, Πούρος, Αγκόρτσας, Τσαταλιός 1, Ηλιόπουλος Νεκ., Λεδάκης, Φωτόπουλος.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα