Περιστέρι – Πανιώνιος 7-7 (3-5 πέναλτι): Πέρασε ο Πανιώνιος στα ημιτελικά

Ο Πανιώνιος στα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 πόλο των ανδρών. Κέρδισε 5-3 στα πέναλτι (7-7 κανονική διάρκεια) το Περιστέρι και προκρίθηκε με 2-0 νίκες.

Με 2-0 νίκες ο Πανιώνιος πέρασε στα ημιτελικά της Α1 πόλο των ανδρών και περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Κέρδισε στα πέναλτι 5-3 (7-7 κανονική διάρκεια) μέσα στο Περιστέρι που πλέον θα πάει για τις θέσεις 5-8 με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι παίκτες του Κώστα Λούδη μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι και ο Πανιώνιος το εκμεταλλεύτηκε στο πρώτο 8λεπτο παίρνοντας ένα καθαρό σκορ (0-3). Οι γηπεδούχοι πλησίασαν (4-5) στο τέλος του ημιχρόνου, με τον Πανιώνιο να ξεφεύγει εκ νέου με 7-5 αλλά το Περιστέρι να στέλνει το ματς στα πέναλτι, ισοφαρίζοντας σε 7-7.

Εκεί με επιμέρους σκορ 5-3 ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη και την πρόκριση για τα ημιτελικά των playoffs του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 0-3, 4-2, 1-2, 2-0, 3-5 (πέναλτι)

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης 1, Τοράκης, Πρέκας, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 3, Φώσκολος 1, Χρυσοσπάθης 2, Τσαχιλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ, Μπιτσάκος Ανδρ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζάλας, Γκιουβέτσης 2, Μπιτάντζε, Νταλάπας, Καλαϊτζής 2, Μουρατίδης, Παπάκος 1, Γούνας 4, Σπούνερ, Καπετανάκης 2, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα