Α1 Πόλο Ανδρών: Ο Υδραϊκός πήρε τη νίκη γοήτρου, 12-11 τον Πανιώνιο

Ο Υδραϊκός επιβλήθηκε 12-11 του Πανιωνίου σε εξ αναβολής ματς για τη 10η αγωνιστική της Α1 Πόλο Ανδρών.

Το ματς ήταν τυπικής διαδικασίας, καθώς όλες οι θέσεις στην πρώτη τετράδα του Β' Ομίλου είχαν οριστικοποιηθεί, οι ομάδες έπαιξαν χωρίς άγχος και χρησιμοποίησαν νέα παιδιά. Και ο Υδραϊκός έκανε την έκπληξη και επιβλήθηκε με 12-11 επί του φαβορί Πανιωνίου, το βράδυ της Τετάρτης (6/12) στο κολυμβητήριο του ΑΝΟ Γλυφάδας, στο εξ αναβολής παιχνίδι από τη 10η αγωνιστική, το μοναδικό που εκκρεμούσε -στον συγκεκριμένο Όμιλο- στην Α' φάση.

Ο Πανιώνιος καταλαμβάνει τη 2η θέση στην τελική βαθμολογία του Β' Ομίλου με 36 βαθμούς και ο Υδραϊκός την 4η με 22. Αμφότεροι πάνε στον Όμιλο (G1) των ισχυρών της Β' φάσης.

Ο Πανιώνιος είχε την τελευταία κατοχή στο ματς (11-11 το σκορ) με τον τερματοφύλακά του Κώστα Γαλανίδη να έχει προωθηθεί για να δημιουργήσει υπεραριθμία. Οι Νεοσμυρνιώτες δεν βρήκαν τον στόχο και ως εκ τούτου η εστία τους έμενε κενή. Ενστικτωδώς και θέλοντας να «γλυτώσει» από ένα πιθανό buzzer beater, ο Μοσκόφ πέταξε την μπάλα μακριά, υποπίπτοντας δηλαδή σε παράβαση πέναλτι μιας και η μπάλα ήταν για τον Υδραϊκό.

Ο Λιαπάκης (πρώτος σκόρερ του Υδραϊκού με 5 γκολ) ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και έτσι έγραψε έναν ιδανικό επίλογο στον μαγικό δεύτερο γύρο των Υδραίων. Στον πάγκο των νικητών δεν ήταν ο Νίκος Καραμάνης λόγω τιμωρίας.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-3, 3-3, 2-2.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ: Πετρόπουλος, Κατσαγούνος 3, Τακάτα, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης, Σουζούκι 4, Μπλάνης, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 5, Χαραλαμπόπουλος, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γαλανίδης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Σοφός Κ., Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 4, Μουρίκης 2, Γούνας, Ουκρόπινα 2, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Κατραούρας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα