Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα Σμύρνης, υπέταξε 13-8 τον Υδραϊκό στη Γλυφάδα

Ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και μάλιστα εκτός έδρας.

Η “ελαφρά ταξιαρχία” υπέταξε τον Υδραϊκό, στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, επικρατώντας με 13-8 για την 4η αγωνιστική του G1 της Β' φάσης και έφτασε στους 40 βαθμούς (στην 4η θέση). Η ομάδα του Καραμάνη παρέμεινε στους 22 βαθμούς.

Το συγκρότημα του Νίκου Δεληγιάννη μπήκε φουριόζο στον αγώνα και προηγήθηκε με 5-0 και 6-1. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ξαναμπούν στο παιχνίδι στο τρίτο οκτάλεπτο και στις αρχές του τέταρτου, μειώνοντας σε 8-6 και 9-7, αλλά στο φινάλε οι Απολλωνιστές αύξησαν και πάλι τη διαφορά μέχρι το τελικό 13-8. Κορυφαίος σκόρερ για τους νικητές ο Μπογκντάνοβιτς με 4 γκολ, όσα πέτυχε και ο Σουζούκι για τον Υδραϊκό.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 8-13

Οκτάλέπτα: 0-5, 4-3, 2-0, 2-5.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 1, Τακάτα, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης, Σουζούκι 4, Μπλάνης 2, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 1, Ρομπόπουλος, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας, Τρούλος 2, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 2, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης 2, Γαρδίκας, Τσαχιλίδης, Σολανάκης 2, Τσιαβαλιάρης, Τόττης.

Διαιτητές: Κραβαρίτης, Μαρκοπούλου

Αλυτάρχης: Θέμης Χατζής


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα