Α1 Ανδρών: Νίκησαν Εθνικός και Απόλλων Σμύρνης

Νίκησε τον ΝΟ Χανίων (12-7) και ελπίζει για τα play in ο Εθνικός. Καταιγιστικός στο Ποσειδώνιο ο Απόλλων Σμύρνης, 22-12 τον ΠΑΟΚ.

Μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με τον ΝΟ Χίου, ο Εθνικός Πειραιά επέστρεψε στις νίκες στη Β' φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού επιβλήθηκε στην έδρα του επί του ΝΟ Χανίων με 12-7 για την 5η αγωνιστική του G2 και μπορεί να ελπίζει στη διεκδίκηση μιας θέσης για τα play in. Έφτασε στους 25 β., ενώ ο ΝΟ Χανίων έμεινε στους 12.

Οι φιλοξενούμενοι Χανιώτες κόντραραν μέχρι και το ημίχρονο (4-4), αλλά στη συνέχεια οι κυανόλευκοι του Πειραιά έκλεισαν καλά στην άμυνα, βρήκαν πιο εύκολα λύσεις επιθετικά, με αιχμή του δόρατος τον Νίκο Γερακούδη (5 γκολ) κι έφτασαν στο τελικό 12-7 υπέρ τους.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 0:01 του τρίτου οκταλέπτου απεβλήθει με κόκκινη κάρτα με αντικατάσταση το ΝΟ 3 του ΝΟ Χανίων, Αράκι διότι εξύβρισε τον διαιτητή».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 12-7

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-0, 6-3.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς 1, Γερακούδης 5, Ιωάννου 1, Πρωτοψάλτης 2, Καραβιώτης, Παπάκος Κ. 1, Λαδάς Π. 1, Μεσκί, Λαδάς Σίμος, Πανάρετος, Μανδαλιός.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Βαγγέλης Βλαζάκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι, Παζαΐτης, Παππάς, Μπατάκης 1, Αποστολάκης 1, Χαριτάκης, Μητράκης, Γκουσάροβ 3, Τσιστράκης 1, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Μπιτσάκης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Αχλαδιώτης

Με ηγέτη και σκόρερ τον Μπάμπη Τρούλο, που πέτυχε 8 γκολ, ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε σαν σίφουνας από το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, όπου επιβλήθηκε με 22-12 επί του ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική του G1 της Β' φάσης της Α1 Ανδρών.

Έτσι, η “ελαφρά ταξιαρχία” έφτασε στους 43 βαθμούς και ανέβηκε -τουλάχιστον προσωρινά- στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, περιμένοντας το βραδινό ματς του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό.

Στο 5:29 πριν από τη λήξη του τέταρτου οκταλέπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και χωρίς αντικατάσταση ο Ντέλιτς του ΠΑΟΚ «διότι γρονθοκόπησε παίκτη της αντίπαλης ομάδας», όπως αναφέρει το φύλλο αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι που αξιοποίησε ο Τρούλος κι έπαιξαν για τέσσερα λεπτά με παίκτη παραπάνω.

ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 12-22

Οκτάλεπτα: 4-6, 2-5, 5-5, 1-6.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας 1, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν., Καπράγκος 1, Κεχαλάρης Ι. 3, Τσολακούδης, Ξυλάς, Ντέλιτς 2, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 1, Κουγιούνης 1, Σιορδίλης, Σάλεχ 1, Καρατζάς 1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας, Τρούλος 8, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 1, Χονδροκούκης 4, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 4, Τσαχιλίδης, Σολανάκης 1, Τσιαβαλιάρης, Τόττης.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κραβαρίτης


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα