Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 22-5: Με κεκτημένη ταχύτητα

Με πλουραλισμό στην επίθεση και σκληρή άμυνα, ο Ολυμπιακός υπέταξε με 22-5 τον ΠΑΟΚ στο Παπαστράτειο και έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί του. 

Την νικηφόρα προέλασή του σε Ελλάδα και Ευρώπη συνέχισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος διέλυσε με 22-5 τον ΠΑΟΚ στο Παπαστράτειο για την 6η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Α1.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έπαιξαν εξαιρετική άμυνα και είχαν πλουραλισμό στην επίθεση με κορυφαίους σκόρερ τον Φουντούλη με πέντε γκολ και τους Αλαφραγκή, Παπαναστασίου που σκόραραν από τέσσερα.

Η κυριαρχία του Ολυμπιακού απέναντι στους «μελανόλευκους» ήταν απόλυτη από την αρχή του αγώνα ανεβάζοντας το σκορ σε 8-0, 17-2, 19-3 και 22-4, φτάνοντας με άνεση στην τελική επικράτηση στον Πειραιά.

Τα οκτάλεπτα: 6-0, 7-2, 5-0, 5-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Βάμος 2, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 5, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 2, Αλαφραγκής 4, Δήμου 3, Παπαναστασίου 4, Δαμίγος, Γκίλλας 3, Χαλυβόπουλος

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης, Ν. Προσινικλής, Καπράγκος 1, Ι. Κεχαλάρης 1, Τσολακούδης 1, Ξυλάς, Β. Κεχαλάρης, Π. Προσινικλής 1, Κούπμαν, Κουγιουνής, Σιορδίλης, Σαλέχ, Καρατζάς 1


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα