Ο Ολυμπιακός άνετα το Περιστέρι (18-4), ετοιμάζεται για Ουγγαρία

Μια ακόμη άνετη νίκη για τον Ολυμπιακό του Θοδωρή Βλάχου στο ελληνικό πρωτάθλημα που μετρά φέτος εννέα νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Με το μυαλό στην Ουγγαρία και τον αγώνα που ακολουθεί με τη Ζόλνοκ την Τετάρτη το βράδυ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα σήμερα το απόγευμα κόντρα στο Περιστέρι (18-4).

Για την 9η αγωνιστική, οι πρωταθλητές Ευρώπης κέρδισαν άνετα το νεοφώτιστο ΓΣΠ και πλέον κοιτάνε αποκλειστικά το δύσκολο ματς της Τετάρτης με τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2017.

Ο Ολυμπιακός όπως και σε όλα τα ματς στην Ελλάδα, από το πρώτο οκτάλεπτο είχε μια διαφορά (5-1) και στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 9-2. ο Θρύλος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έφτασε άνετα στο 18-4.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 18-4

Οκτάλεπτα: 5-1, 4-1, 4-1, 5-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης 2, Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης, Νικολαϊδης 1, Κάκαρης 1, Μουρίκης 1, Γούνας 4, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Ομπράντοβιτς 3, Χαλυβόπουλος Αρ.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Δαλμάρας, Παπανικολάου, Γκαρντιγιάν, Σπούνερ 2, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 1, Κλήμος, Φωκάς, Τσαγκάρης, Τσαλίκης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα