Ο Απόλλων έγραψε ιστορία, «σκούπισε» τον ΠΑΟΚ και βγήκε Ευρώπη

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε εκτός έδρας του ΠΑΟΚ με 8-7, έκανε το 2-0 στη σειρά, προκρίθηκε στα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 ανδρών και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα Ευρωπαϊκά σαλόνια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ιστορική στιγμή για το πόλο ανδρών του Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη επικράτησε 8-7 στο Ποσειδώνιο του ΠΑΟΚ, προκρίθηκε στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τη Βουλιαγμένη και παράλληλα εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα Ευρωπαϊκά σαλόνια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξεκίνησε καλύτερα και να προηγήθηκε 5-3 αλλά στη συνέχεια ο Απόλλων επέστρεψε και στο τέλος της τρίτης περιόδου με ένα σερί 3-0 ήταν μπροστά με 6-5. Ο Σαρτζετάκης στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου πέτυχε και το 7-5 για τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά ο ΠΑΟΚ έκανε την ύστατη προσπάθεια. Ισοφάρισε 7-7 με τον Καρούντζο αλλά ο Απόλλων Σμύρνης πήρε το μεγάλο διπλό (8-7) και μαζί το εισιτήριο για την Ευρώπη ενώ στα ημιτελικά των πλέι οφ θα πάει για την έκπληξη κόντρα στη Βουλιαγμένη που θα έχει το πλεονέκτημα έδρας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα