Η Βουλιαγμένη αντίπαλος του Ολυμπιακού στους τελικούς της Α1!

Ο ΝΟΒ επικράτησε 8-7 του Απόλλωνα Σμύρνης, έκανε το 2-1 στις νίκες στη σειρά των ημιτελικών και προκρίθηκε για τους τελικούς της Α1 Ανδρών, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Μπορεί να τα βρήκε... σκούρα στο τέλος, αλλά τελικά προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος Α1 υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ο ΝΟ Βουλιαγμένης. Νίκησε με 8-7 τον αξιόμαχο Απόλλωνα Σμύρνης, στον τρίτο μεταξύ τους ημιτελικό, που έγινε την Τρίτη το βράδυ στο Λαιμό κι έκανε το 2-1 νίκες στη σειρά.

Η ομάδα του Λαιμού θα αντιμετωπίσει στους τελικούς, με μειονέκτημα έδρας, τον Ολυμπιακό, ενώ ο Απόλλων θα τεθεί αντιμέτωπος για την τρίτη θέση, στους μικρούς τελικούς, με πλεονέκτημα έδρας, κόντρα στον Εθνικό Πειραιά.

Ο ΝΟΒ κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 και 5-3 και 8-4, στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου, με καλή άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση. Οι Απολλωνιστές απείλησαν και μείωσαν σε 8-7, αλλά στο τελευταίο οκτάλεπτο δεν άλλαξε κάτι.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κραβαρίτης

Οκτάλεπτα: 3-0, 2-3, 3-4, 0-0.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης 1, Κουρούβανης Ν., Γούβης 1, Αφρουδάκης 2, Μπούχα 2, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας 1, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ., Χριστοφορίδης, Τσαταλιός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 1, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ 3, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γ. 1, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης Δ. 1, Γραμματικός, Αλαμάνος 1, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα