Ο Ολυμπιακός σε τουρνουά στο Παλαιό Φάληρο

Δείτε με ποιες ομάδες θα κοντραριστεί το τμήμα πόλο του Ολυμπιακού στο τουρνουά του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης.

Με τη συμμετοχή εννέα ομάδων της Α1 ανδρών, θα διεξαχθεί από αύριο έως την Κυριακή (19-22 Σεπτεμβρίου) το καθιερωμένο τουρνουά που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης και αποτελεί την «πρόβα τζενεράλε» ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Στο φετινό τουρνουά, μάλιστα, θα συμμετάσχει και ο πρωταθλητής Ελλάδας (και δευτεραθλητής Ευρώπης) Ολυμπιακός, αφού το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της προετοιμασίας του.

Αντίθετα, θα απουσιάσει η Βουλιαγμένη, η οποία το Σάββατο (21/9) δίνει στη Βουδαπέστη τον πρώτο της αγώνα με την Όρβοσι, για τη Γ΄ προκριματική φάση του Champions League.

Πιο συγκεκριμένα, στον Α΄ όμιλο, που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου, μετέχουν ο Ολυμπιακός, ο Απόλλων Σμύρνης, ο Εθνικός, τα Χανιά και το Παλαιό Φάληρο.

Στον Β΄ όμιλο, οι αγώνες του οποίου θα φιλοξενηθούν στη Γλυφάδα, μετέχουν ο Υδραϊκός, η Γλυφάδα, ο Παναθηναϊκός και ο Πανιώνιος.

Οι ημιτελικοί, ο τελικός και οι αγώνες κατάταξης θα γίνουν την Κυριακή (22/9) στο Παλαιό Φάληρο.

Το φετινό τουρνουά του ΣΕΔΥ θα αποτελέσει και την πρώτη -έστω και ανεπίσημη- εγχώρια διοργάνωση, στην οποία θα εφαρμοστούν οι νέοι κανονισμοί κι έτσι αναμένεται να βοηθήσει στην προσαρμογή παικτών και διαιτητών στα νέα δεδομένα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα