Πόλο: Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε Χατζηθεοδώρου

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου είναι και με τη «βούλα» ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ. Ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος ακαδημιών στην ομάδα του Υδραϊκού είναι ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Βέργου.

O Θοδωρής Χατζηθεοδώρου είναι ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ. Ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος ακαδημιών στην ομάδα του Υδραϊκού είναι ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Βέργου.

Ντεμπούτο θα κάνει το Σάββατο στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Χίο, που κοουτσάρει επίσης ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Ντόσκας.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα υδατοσφαίρισης ανδρών ΠΑΟΚ Prima Holidays ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, ο οποίος θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, μετρώντας ως αθλητής πάνω από 23 τίτλους στις εγχώριες διοργανώσεις και 156 συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα, ανέλαβε πρώτη φορά ως προπονητής το 2013-2014, οπότε και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Μέχρι πρότινος, βρισκόταν στις Ακαδημίες του Υδραϊκού και, πλέον, είναι έτοιμος να αναλάβει τα καθήκοντά του στους «ασπρόμαυρους».

Welcome coach».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα