ΝΕ Πατρών – Νηρέας Χαλανδρίου 13-8: Τέταρτη νίκη για τα «δελφίνια»

Η ΝΕ Πατρών κέρδισε 13-8 το Νηρέα Χαλανδρίου στο τελευταίο χρονικά ματς της 14ης αγωνιστικής για την Α’ Εθνική κατηγορία στο πόλο γυναικών. Τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα για τα «δελφίνια».

Την 4η νίκη της στα τελευταία εννέα παιχνίδια πέτυχε η ΝΕ Πατρών σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής κατηγορίας στο πόλο γυναικών.

Η ομάδα του Κώστα Σακαλή ύστερα από σπουδαία εμφάνιση επιβλήθηκε με 13-8 του Νηρέα Χαλανδρίου και έφτασε στους 12 βαθμούς. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα της Πάτρας επιβεβαίωσε τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα που παρουσιάζει στα περισσότερα παιχνίδια από την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Σε εξαιρετική ημέρα βρέθηκε η τερματοφύλακας Αγγελική Γιαννακέα. Φυσικά για ένα ακόμη παιχνίδι η άμυνα της ΝΕΠ έδωσε ρυθμό και στην επίθεση των «δελφινιών», με αλληλοκαλύψεις και ομαδικό πνεύμα. Η ΝΕΠ, πλέον, αγωνίζεται τη Μεγάλη Πέμπτη (29/4) με αντίπαλο τον ΝΟ Λάρισας εκτός έδρας και στην συνέχεια την Τετάρτη (5/5) του Πάσχα θα παίξει με τον Εθνικό εντός έδρας.

Ο Νηρέας, ο οποίος σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν διεκδίκησε την νίκη, υποχρεώθηκε στην 4η διαδοχική ήττα και παρέμεινε με 16 βαθμούς στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 13-8

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-1, 3-2, 4-3.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (προπονητής Κώστας Σακαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σινεμόγλου, Μ. Μπαλάτσα 4, Τσιμάρα 1, Μανέτα, Ν. Μπαλάτσα, Μιχαηλίδου, Μοίραλη 1, Ντάσιου, Ευδοκία Τσιμάρα 4, Κουρέτα 3, Γιαννακοπούλου, Ζαφειράκη, Πουλοπούλου.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (προπονητής Ανέστης Πεσματζόγλου): Σ. Κοβάτσεβιτς, Μπογκατσένκο 1, Μαυρωτά 2, Κοτσάφτη, Α. Κοβάτσεβιτς, Ρουσσάκη, Πάτερου, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη 2, Αγγελίδη, Παναγιότι 2, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 1, Κονταλέξη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα