ΝΕ Πατρών – ΑΕΚ 2-3: Πρόκριση στα πέναλτι

Η ΑΕΚ απέκλεισε τη ΝΕΠ στην Πάτρα με 3-2 στα πέναλτι και προκρίθηκε στο final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο γυναικών. 

Στην Πάτρα, η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση κόντρα στη ΝΕΠ στη διαδικασία των πέναλτι με 3-2.

Ο αγώνας στη κανονική διάρκεια έληξε 10-8 για τα «δελφίνια», που είχαν χάσει με δυο γκολ στο πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα (7-5).

Στα πέναλτι, αστόχησαν οι Σάπκινα, Πετάση, Ζοφώλη (ΝΕΠ), Πασκάλε, Τσιμάρα Ευφ. (ΑΕΚ) ενώ το νικητήριο που οδήγησε την Ένωση στο Φάιναλ-4 με 3-2 σημείωσε η Στρατηδάκη.

Έτσι Ολυμπιακός, Εθνικός, ΑΕΚ και η Γλυφάδα (από την περασμένη εβδομάδα) είναι οι τέσσερις ομάδες του final 4 στο πόλο γυναικών (15-16 Απριλίου).

Οι ομάδες πήγαιναν ισόπαλες σε όλη τη διάρκεια. Στο 3:43 η Στρατηδάκη ισοφάρισε εκ νέου σε 8-8. Στα 2:47 η Κουρέτα και στο 2:01 η Πετάση διαμόρφωσαν το 10-8, ισοφάρισαν τη διαφορά που είχε χάσει η ομάδα τους στο πρώτο ματς και έστειλαν τον αγώνα στα πέναλτι. Εκεί που χαμογέλασε η ΑΕΚ.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – AEK 10-8 (2-3 στα πέναλτι)

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-2, 4-2

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Σακκαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σάντσεζ Λορένα, Παρασκευοπούλου, Πετάση 1, Κουρέτα 2, Σαπκίνα 2, Λυκοθανάση 3, Ζοφώλη, Ντάσιου 2, Κρίνα, Νιαρχάκου, Σχίζα, Μιχαλάτου, Κοντάκου.

ΑΕΚ (Κική Λιώση): Αρχοντάκη, Πασκάλε 3, Κασσάρη, Λούδη, Γαβαλά, Μαστροκάλου, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 1, Κώτσια 2, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ.2, Γροζοπούλου, Μπεκρή, Κοβάσεβιτς, Βαμβακάρη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα