Γλυφάδα – Ολυμπιακός 11-13: Ασταμάτητες οι πρωταθλήτριες Ευρώπης

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 13-11 και τη Γλυφάδα σε εξ αναβολής ματς για την Α1 πόλο των γυναικών. Τρίτο ματς σε τρεις μέρες για τις πρωταθλήτριες Ευρώπης.  

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού. Οι τρεις φορές πρωταθλήτριες Ευρώπης κέρδισαν με 13-11 τον ΑΝΟ Γλυφάδας εκτός έδρας, σε εξ αναβολής ματς για την 7η αγωνιστική της Α1 και διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η Ελευθερία Πλευρίτου δεν αγωνίστηκε για τον Ολυμπιακό που μπήκε δυνατά, προηγήθηκε 5-0 και 6-2. Στην τρίτη περίοδο, η ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς χαλάρωσε στην άμυνα και ο ΑΝΟ Γλυφάδας μείωσε σε 6-8 για να φτάσουμε στο τελικό 11-13. Ήταν το τρίτο ματς για τον Ολυμπιακό σε τρεις ημέρες!

Τα οκτάλεπτα: 0-5, 2-1, 4-2, 5-5.

ΑΝΟ Γλυφάδας: Γκανγκλ, Κλαψιανού, Γκίλλα 1, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου, Ε. Νίνου 2, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Κούλχας 2, Φουντωτού 3, Κακαυδή, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου, Σλίκινγκ 1, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου 1, Ξενάκη 1, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου 2, Χαλδαίου, Β. Πλευρίτου 1, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τριχά 1, Δρακωτού


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα