Α1 Πόλο Γυναικών: Ο Ολυμπιακός 13-7 τη Βουλιαγμένη και «17 στα 17» στο πρωτάθλημα!

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού επιβλήθηκε 13-7 της Βουλιαγμένης και έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει της ρεβάνς με τη Ματαρό για το Champions League.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 13-7 του ΝΟ Βουλιαγμένης στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκες» σημείωσαν το 17/17 και με το απόλυτο (51 β) ξέφυγαν 11 βαθμούς από τον δεύτερο στη βαθμολογία ΝΟ Βουλιαγμένης.

Πλέον, ο στόχος τους είναι ο δεύτερος αγώνας με τη Ματαρό στην Ισπανία το προσεχές Σάββατο (25/2) που θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την εντός έδρας ήττα με 9-11 και να προκριθούν στα ημιτελικά του Champions League.

Στον σημερινό αγώνα, δέχθηκαν μόλις ένα τέρμα στο πρώτο μέρος (7-1), προηγήθηκαν και με +8 (12-4) και έφτασαν σε μια εύκολη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 5-1, 5-3, 1-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 2, Τριχά, Ξενάκη 2, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου, Τορνάρου, Β. Πλευρίτου 3, Κρίστμας 1, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σταματοπούλου, Σάντα, Τζωρτζακάκη 1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καΐάφα 1, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου, Ριτζ 1, Τανκέεβα 2, Λαγού, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη 1, Αγγελίδη, Ε. Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα