Α1 Γυναικών: Στα ημιτελικά ο Εθνικός και ο ΑΝΟ Γλυφάδας

Ο Εθνικός και ο ΑΝΟ Γλυφάδας πήραν την πρόκριση στην ημιτελική φάση της Α1 Πόλο Γυναικών. 

Σημείωσε τη δεύτερη νίκη που χρειαζόταν ο ΑΝΟ Γλυφάδας επί του Άλιμου, αυτή τη φορά με 14-11 εκτός έδρας. Προκρίθηκε λοιπόν στα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο η γηπεδούχος ομάδα ξέφυγε με τρία τέρματα διαφορά (10-7) αλλά η φιλοξενούμενη πήγε στην ανάπαυλα με τη μικρότερη διαφορά 10-9. Στο δεύτερο μέρος ο ΑΝΟ Γλυφάδας συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει, και με ένα συνολικό σερί 7-0, προηγήθηκε πλέον 14-10 για να φτάσει στη νίκη. Ο Άλιμος με αντίπαλο τον Πανιώνιο, θα διεκδικήσουν την 5η θέση.

Στη δεύτερη περίοδο δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητής του γηπεδούχου, Δημήτρης Μπιτσάκος και στην 4η περίοδο (στο 1:08), ο προπονητής του ΑΝΟ Γλυφάδας, Θοδωρής Ανδρεάκος (είχε παρατηρηθεί με κίτρινη νωρίτερα), και οι δύο για έντονη διαμαρτυρία σε απόφαση των διαιτητών.

Τα οκτάλεπτα: 4-5, 6-4, 0-4, 1-1

ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ. (Γιάννης Μπενόπουλος): Λάζαρη, Χαλδαίου 1, Κοβάτσεβιτς 1, Πιοβάν, Λυκοθανάση, Πάτερου, Ασημάκη 2, Λογοθέτη, Μιχαϊλοβιτς 4, Μαρ. Μπιτσάκου 1, Ευδοκία Τσιμάρα 2, Χέλμη, Καραγιάννη, Αφρ. Μπιτσάκου, Θεοφανοπούλου.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Καρύτσα, Παναγ. Νίνου, Μουστακαρία 1, Γουλβς 1, Γρηγοροπούλου, Ειρήνη Νίνου 5, Αντωνιάδη 1, Κανελλοπούλου, Κούλχαας 1, Φουντωτού, Κατσώνη, Κοντογιάννη 5, Ηλιακοπούλου, Κακαϊδη, Μαδένογλου.

Δεύτερη νίκη για τον Εθνικό (13-11) επί του Πανιώνιου, αυτή τη φορά στη Νέα Σμύρνη και πλέον η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον ΝΟ Βουλιαγμένης, στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Πανιώνιος που ήθελε τη νίκη για να οδηγήσει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι, προηγήθηκε 3-0. Ο φιλοξενούμενος ισοφάρισε 3-3, ο Πανιώνιος προηγήθηκε εκ νέου 6-3 στο ημίχρονο.

Διεύρυνε τη διαφορά στο +4 (7-3), και έκλεισε το τρίτο οκτάλεπτο με 10-8. Ο Εθνικός δεν κατέθεσε όμως τα όπλα: ισοφάρισε 10-10 και προηγήθηκε 2:34 από τη λήξη με την Καραμπέτσου. Στα 2:12 η Κώτσια σημείωσε το έκτο της τέρμα, όμως στο 1:53 η Άντριους και στα 00:35 η Κανετίδου, χάρισαν τη μεγάλη νίκη- πρόκριση για τον περυσινό Κυπελλούχο Ευρώπης.

Όπως σημειώθηκε στο φύλλο αγώνα « στο 3:10 της τέταρτης περιόδου αποβλήθηκε ο Τάσος Παπαναστασίου με κόκκινη κάρτα – και αφού νωρίτερα είχε δεχτεί κίτρινη- για έντονη διαμαρτυρία σε απόφαση των διαιτητών».

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 4-5, 1-5

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Μήτσου, Κάσεϊ, Ιφιγένεια Μαυρωτά, Μπογκατσένκο, Κοτσάφτη, Μαστρόκαλλου 1, Θωμοπούλου, Ευαγγελία Λούδη, Κώτσια 6, Αναστασία Λούδη 2, Δήμητρα Παπαναστασίου 1, Ανθία Παπαναστασίου, Λυδία Μαυρωτά, Κελαδίτη, Κάτσιου.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 2, Μπορίσοβα 1, Λασκαρίδου, Κοντονή 2, Μπέτα, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου 1, Ρακιτζή 1, Κανετίδου 3, Ιόλη Μπενέκου, Άντριους 3, Μπεκρή, Κατσιμπρή 1, Κλαψιανού.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα