Παιχνίδι με ένταση και δραματικό φινάλε στα Χανιά, 9-9 ο ΝΟΧ με την ΑΕΚ

Παιχνίδι με ένταση και δραματικό φινάλε στα Χανιά, όπου ο τοπικός Ναυτικός Όμιλος αναδείχθηκε ισόπαλος 9-9 με την ΑΕΚ , σε αναμέτρηση για τη 15η αγωνιστική στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Παρέμεινε λοιπόν η διαφορά τριών βαθμών υπέρ της «Ενωσης.

Η γηπεδούχος ομάδα ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ ακόμα και με τρία τέρματα διαφορά (7-4) στις αρχές της τρίτης περιόδου. Σταδιακά η ΑΕΚ «ψαλίδισε» την διαφορά και στη τέταρτη περίοδο ισοφάρισε 7-7 και 8-8. Προηγήθηκε μάλιστα 9-8 στο 1:24 με την Λογοθέτη (πέντε τέρματα) και ο γηπεδούχος πήρε τον πόντο με το γκολ της Φουράκη στο 00:23.

Όπως σημειώθηκε στο φύλλο αγώνα «Στη διάρκεια της αναμέτρησης αποβλήθηκαν ο έφορος του ΝΟΧ Θόδωρος Σχετάκης για έντονη διαμαρτυρία, ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάρκο Μίσιτς για έντονη διαμαρτυρία, η παίκτρια του ΝΟΧ Νίκη Τσιουγκρή στο 2:46 της τρίτης περιόδου για βιαιοπραγία (γροθιά σε αντίπαλο), και ο βοηθός προπονητή του ΝΟΧ, Γιάννης Μαλιαρός για έντονη διαμαρτυρία».

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΑΕΚ 9-9

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 2-2, 2-3

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Τρουλάκη, Ινάμπα, Φουράκη 2, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή 3, Χάβρε, Καβακούτσι 2, Καραδάκη, Αικ. Κουνδουράκη, Περδικάκη, Πενταράκη 1, Κυριακοπούλου, Γλυκιαδάκη 1, Βούλγαρη.

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Λάζαρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Μαργαρίτη, Καλαϊτζή, Γκίλλα 1, Λογοθέτη 5, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου 1, Λυκοθανάση 1, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Λέβι, Κρίστμας 1.

Διαιτητές: Κυράνης, Στεφανάκης

Αλυτάρχης: Αντώνης Καραβάνος


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα