Ολυμπιακός – Άλιμος 16-9: Προελαύνουν οι «ερυθρόλευκες», «16 στα 16» στην Α1

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού νίκησε 16-9 τον Άλιμο και έκανε το «16 στα 16» στο πρωτάθλημα της Α1.

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού συνεχίζει με… σπασμένα φρένα την πορεία της τόσο στις εγχώριες όσο και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι «ερυθρόλευκες» πραγματοποιώντας μία ακόμα καλή εμφάνιση κέρδισαν 16-9 τον Άλιμο στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο για την 16η αγωνιστική της Α1 και έκαναν το «16 στα 16» στην κατηγορία.

Ο Ολυμπιακός επέβαλε από το ξεκίνημα τον ρυθμό του στο ματς και προηγήθηκε 5-2 στην πρώτη περίοδο, ενώ στη δεύτερη οι φιλοξενούμενες ανέβασαν την απόδοσή τους και μείωσαν σε 7-5 στο ημίχρονο. Στο τρίτο οκτάλεπτο οι «ερυθρόλευκες» πάτησαν… γκάζι και ξέφυγαν με έξι γκολ (13-7), πριν «σφραγίσουν» τελικά και τη νίκη στην τελευταία περίοδο με το υπέρ τους 3-2, φτάνοντας έτσι στο 16-9.

Πρώτη σκόρερ για την ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη ήταν η Τριχά με τέσσερα γκολ και από τρία πέτυχαν Χυδηριώτη και Σάντα, ενώ για τον Άλιμο η Κοντογιάννη σημείωσε καρέ τερμάτων.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 2-3, 6-2, 3-2

Ολυμπιακός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 2, Χυδηριώτη 3, Τριχά 4, Ξενάκη, Σιούτη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Σάντα 3, Πλευρίτου Β. 2, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο, Δρκατωτού, Χριστοδούλου – Άουτ

ΑΛΙΜΟΣ (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 1, Κοβάσεβιτς, Ρακιντζή, Καρυπίδου Μ. 1, Χαλδαίου, Ασημάκη 2, Βιδάλη, Μπιτσάκου Αφ., Μπιτσάκου Μαργ. Τσιμάρα Ευδ., Κοντογιάννη 4, Αρχοντάκη, Καρυπίδου Ηρ. 1, Θεοφανοπούλου


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα