Ολυμπιακός-ΑΕΚ 19-3: «Ξεμπούκωσε» ο αλλαγμένος Θρύλος

Στις εγχώριες υποχρεώσεις επέστρεψε ο δευτεραθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός, ο οποίος παρά τις αρκετές αλλαγές υπέταξε με 19-3 την ΑΕΚ. Από τέσσερα γκολ πέτυχαν Σάντα και Μυριοκεφαλιτάκη. 

Έπειτα από το Final-4 του Champions League στη Βαρκελώνη, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα και κέρδισε με 19-3 απέναντι στην ΑΕΚ για την 22η αγωνιστική της Α1.

Οι «θρυλέαινες» παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στο Παπαστράτειο και χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη αντίσταση έφτασαν να προηγούνται με 5-0, 14-1 και 18-2. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Στεφανία Σάντα και Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη που σημείωσαν από τέσσερα γκολ ενώ τρεις φορές σκόραρε η Χριστίνα Σιούτη.

Αύριο, Τετάρτη (24/4) στις 14.00, οι «ερυθρόλευκες» φιναλίστ του Champions League αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ΝΕ Πατρών, για την 21η αγωνιστική της Α1, με στόχο να «κλείσουν» την κανονική περίοδο αήττητες, με «22 στα 22».

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 4-0, 3-1, 5-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Χυδηριώτη, Τριχά 3, Ξενάκη 1, Σιούτη 3, Μ. Πλευρίτου 1, Σάντα 4, Β. Πλευρίτου, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Νίγκρο, Δρακωτού 1, Χριστοδούλου-Αουτ 2

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Λάζαρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Μαργαρίτη, Καλαϊτζή 1, Γκίλλα, Λογοθέτη, Παπαδοπούλου 1, Γαλανοπούλου, Λυκοθανάση 1, Γαλιάτσου, Πουλοπούλου


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα