Ξενάκη: «Αποφασισμένες για το έκτο μας Κύπελλο»

Αποφασισμένη να κατακτήσει το τρόπαιο εμφανίστηκε η Έλενα Ξενάκη στις δηλώσεις της μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αλίμου ΝΑΣ.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε άνετα (19-9) επί του Αλίμου ΝΑΣ στον πρώτο ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών στην υδατοσφαίριση και θα διεκδικήσει το έκτο του τρόπαιο, στην έβδομη συμμετοχή του σε τελικό του θεσμού. Η διεθνής παίκτρια των ερυθρολεύκων Έλενα Ξενάκη δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

«Δείξαμε από την αρχή γιατί ήρθαμε και σε αυτή τη διοργάνωση. Είμαστε αποφασισμένες να κατακτήσουμε το έκτο μας τρόπαιο στο θεσμό και φιλοδοξούμε να το πετύχουμε. Μπήκαμε σοβαρές και συγκεντρωμένες στον ημιτελικό, χωρίς να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, κάναμε μια καλή εμφάνιση, χτίσαμε τη μεγάλη διαφορά και φτάσαμε στη νίκη. Παριμένουμε πλέον τον αντίπαλό μας στον τελικό, τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε επίσης με τη δέουσα σοβαρότητα, αγωνιστικότητα και πειθαρχία, για να φτάσουμε στον στόχο.

Σίγουρα θα θέλαμε πολύ να έχουμε κατακτήσει και το ευρωπαϊκό Τσάμπιονς Λιγκ, όμως και η δεύτερη θέση στην Ευρώπη ήταν σημαντική επιτυχία. Γι αυτό, αν καταφέρουμε να πετύχουμε τους άλλους δύο στόχους της χρονιάς, δηλαδή την κατάκτηση του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος, τότε η χρονιά θα είναι σαφώς πετυχημένη για μας».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα