Η Μπάκλινγκ είναι εδώ για τον Ολυμπιακό

Οι διεθνείς Καναδές Κίρα Κρίστμας, Έμα Ράιτ αναμένονται στην πατρίδα μας μέσα στο Νοέμβριο αλλά δεν θα είναι οι μοναδικές ξένες για την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Οι Κίρα Κρίστμας, Έμα Ράιτ, διεθνείς με την Εθνική Ομάδα του Καναδά δεν θα είναι οι μοναδικές ξένες που θα ενισχύσουν το ρόστερ του Ολυμπιακού τη φετινή αγωνιστική περίοδο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα έχουν στο ρόστερ τους και την Χάνα Μπάκλινγκ.

Η εξαιρετική Αυστραλή αμυντικός ήταν και πέρσι στην ομάδα και έκανε φοβερή σεζόν προσφέροντας σε άμυνα αλλά και επίθεση, υπό τις οδηγίες του Χάρη Παυλίδη, ο οποίος την χρησιμοποίησε όπως έπρεπε και αυτό το έλεγε και η ίδια μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Η 27χρονη αν και μόλις λίγους μήνες στη χώρα μας και τον Ολυμπιακό, έδειξε την ποιότητά της και για αυτό στο μεγάλο λιμάνι αποφάσισαν να την κρατήσουν. Άλλωστε από τη στιγμή που ξέρει την ομάδα, λογικά θα είναι ακόμη καλύτερη.

Βέβαια υπάρχει ένα ζήτημα, με το πότε θα είναι διαθέσιμη να έρθει στη χώρα μας για να φορέσει το σκουφάκι του Θρύλου λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η λογική λέει πως όταν θα ξεκινήσουν τα δύσκολα σε Ελλάδα και Ευρώπη, η Χάνα Μπάκλινγκ θα πιάσει λιμάνι και ο Χάρης Παυλίδης θα έχει ακόμη μια λύση στα χέρια του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα