Ο Ολυμπιακός «βύθισε» τη Βουλιαγμένη και στο Λαιμό

Έτοιμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι τα κορίτσια του Θρύλου αφού επιβλήθηκαν με 10-4 της Βουλιαγμένης στο Λαιμό κι έκαναν το 2-0 στη σειρά των τελικών της Α1 πόλο γυναικών. 

Πλέον ο Ολυμπιακός χρειάζεται μια ακόμα νίκη για να στεφθεί πρωταθλητής. Οι ερυθρόλευκες μπήκαν δυνατά στο ματς, άνοιξαν το σκορ με την Έγκενς. Η Έμολο με πέναλτι που κέρδισε η Ασημάκη από τη Νίχαους έκανε το 0-2.

Ήταν τέτοια η υπεροχή του Ολυμπιακού που έκλεισε το ημίχρονο χωρίς να δεχτεί γκολ. Με δύο γκολ της Έγκενς και ένα της Μυριοκεφαλιτάκη ανέβασαν τη διαφορά στα πέντε γκολ (0-5).

Το σκορ πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις στην τρίτη περίοδο με δύο γκολ των Τσουκαλά και Έγκενς (0-7). Η Βουλιαγμένη σκόραρε με τις Νιχάους και Νίνου (2-8) αλλά το ματς είχε κριθεί.

Οι Ασημάκη και Έμολο ανέβασαν κι άλλο τον δείκτη του σκορ πριν η Χυδηριώτη μειώσει στο τελικό 4-10.

Τα 8λεπτα:

ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός 4-10 (0-2, 0-3, 3-3, 1-2)

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους 1, Χυδηριώτη 1, Τζελέπη, Κώτσια, Ξενάκη, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας, Διαμαντοπούλου Β., Λούδη, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ε. 2

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ., Έγκενς 4, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ., Έμολο 2, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα