Η Αλεξία μιμήθηκε τον Πάνο Καμμένο και έκανε την ίδια χειρονομία

Ένταση σημειώθηκε στο τρίτο τελικό της Α1 γυναικών, όταν η προπονήτρια της Βουλιαγμένης Αλεξία Καμμένου αντέδρασε με χειρονομίες στην απόφαση των διαιτητών να την αποβάλουν από τον αγώνα.

Στα περσινά παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη στο πόλο ο Πάνος Καμμένος, Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε άσεμνες χειρονομίες προς τον κόσμο του Ολυμπιακού. Στο ίδιο μοτίβο και η αδερφή του, Αλεξία. Στον τρίτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών η Αλεξία Καμμένου προκάλεσε τους φίλους των Πειραιωτών που βρίσκονταν στο κολυμβητήριο.

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για απρεπή συμπεριφορά προς τους διαιτητές. Αντέδρασε στην απόφαση του διαιτητή, τον έσπρωξε, ο κόσμος την αποδοκίμασε , κι αυτή αντέδρασε κάνοντας άσεμνες χειρονομίες με το δάκτυλο, προς την κερκίδα των οπαδών του Ολυμπιακού.

Η κίνηση της προκάλεσε την οργή των "ερυθρόλευκων" φιλάθλων. Η Καμμένου βρέθηκε στο έδαφος υποστηρίζοντας πως την χτύπησε κάποιο από τα αντικείμενα που εκτοξεύτηκε από την κερκίδα, μετά την άσεμνη χειρονομία που έκανε στον κόσμο.

Η φωτό είναι από το redopinion.gr


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα