Κορασίδες: Νηρέας Χαλανδρίου - Ολυμπιακός 9-8: Μέσα από τα χέρια τους!

Ο Νηρέας Χαλανδρίου επικράτησε 9-8 του Ολυμπιακού και στέφθηκε πρωταθλητής στην κατηγορίων των κορασίδων. Έχασε τεράστια ευκαιρία η ομάδα του Πειραιά δύο δευτερόλεπτα πριν το φινάλε

Ο Νηρέας Χαλανδρίου είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία των Κορασίδων. Το συγκρότημα της Κατερίνας Οικονομοπούλου επικράτησε με ανατροπή 9-8 του Ολυμπιακού στον τελικό του πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο.

Οι «ερυθρόλευκες» έχασαν τεράστια ευκαιρία να στείλουν το παιχνίδι στα πέναλτι αλλά η Ζαχαρίου δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα δύο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, σε φάση που οι «ερυθρόλευκες» έπαιζαν με παίκτη παραπάνω.

Νηρέας Χαλανδρίου – Ολυμπιακός 9-8
Τα οκτάλεπτα:
(1-1, 2-4, 2-2, 4-1)
Νηρέας Χαλανδρίου (Κατερίνα Οικονομοπούλου): Αρβανιτάκη, Δασκαλάκη, Ν. Κοβάσεβιτς 3, Γεωργούση, Παναγιώτι 1, Κονταλέξη, Κανελλοπούλου, Τορνάρου, Ρουσάκη, Τριχά 5, Κακλή, Στασινού, Κατσιανού, Τσαγκαλίδη, Πατρικίου.
Ολυμπιακός (Στέργιος Τοροσιάδης): Φερεντίνου, Χριστοδούλου Α. 2, Τζωρτζακάκη, Βαμβακάρη 1, Ζαχαρίου 1, Μαργαρίτη, Υφαντή 3, Λύγουρα, Παπαδοπούλου 1, Θεοφανοπούλου, Δρακωτού, Χριστοδούλου Κ., Κωνσταντοπούλου, Στρογγυλούλη, Κλάγκου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα