Πόλο: Αυτούς ψήφισε ο Θοδωρής Βλάχος (pic)

Η ιστοσελίδα total-waterpolo.com, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έχει ξεκινήσει ψηφοφορία για τους κορυφαίους και τις κορυφαίες. Οι ψήφοι του προπονητή της Εθνικής και του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχου.

Φέτος όμως οι προπονητές και ο κόσμος δεν ψηφίζουν για την καλύτερη επτάδα του 2020 αλλά την κορυφαία της 20ετίας!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, και προπονητής φυσικά της Εθνικής ψήφισε τη δική του επτάδα της τελευταίας 20ετίας. Στο τέρμα επέλεξε τον Κροάτη Γιόζιπ Πάβιτς που κατέκτησε τα πάντα στο πέρασμά του και πανηγύρισε με τον Ολυμπιακό το μοναδικό Τσάμπιονς Λιγκ το 2018 μέσα στη Γένοβα, όταν και είχε αναδειχθεί MVP.

Αμυντικό επέλεξε τον Μαυροβούνιο Αλεξάνταρ Ίβοβιτς, ο οποίος και συνεχίζει στην Προ Ρέκο.

Φουνταριστό τον Κροάτη Ιγκόρ Χίνιτς, ο οποίος επίσης ήταν μέλος της Εθνικής Κροατίας στο Λονδίνο στο χρυσό το 2012 αλλά και στην Ατλάντα το 1996 (ασημένιο).

Στην περιφέρεια έχει φυσικά τους δυο Ούγγρους που πανηγύρισαν τρία σερί χρυσά ολυμπιακά μετάλλια και κατέκτησαν τα πάντα στην καριέρα τους.

Ο λόγος για τον Τάμας Κάσας και τον Τίμπορ Μπένετεκ, ο οποίος δυστυχώς πριν από λίγο καιρό πέθανε και βύθισε στο πένθος όλο τον κόσμο του υγρού στίβου.

Δίπλα στους δύο Ούγγρους ένας Κροάτης (Σούκνο) και ένας Σέρβος (Φιλίποβιτς).

Ο τεράστιος Σάντρο Σούκνο, ο Κροάτης περιφερειακός που αναγκάστηκε να σταματήσει πρόσφατα λόγω προβλημάτων υγείας (καρδιά). Έχει κατακτήσει τα πάντα σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο και πλέον είναι προπονητής.

Ο αριστερόχειρας Φίλιπ Φιλίποβιτς, επίσης ένας παίκτης που δεν χρειάζεται συστάσεις. Αρχηγός της Εθνικής Σερβίας που... σαρώνει και από φέτος παίκτης της Ζόλνοκ, αφού άφησε ύστερα από χρόνια την Προ Ρέκο. Δεν του λείπει κανένα μετάλλιο. Έχει τα πάντα και συνεχίζει με στόχο το… χρυσό αντίο στο Τόκιο με το σκουφάκι της Εθνικής Σερβίας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα