Εθνική ανδρών: Η αποστολή για το World League

Στο Ντέμπρετσεν θα βρίσκεται από σήμερα (6/1) η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών για τα ματς του World League. Οι «εκλεκτοί» του Θοδωρή Βλάχου.

Στο Ντέμπρετσεν μεταβαίνει σήμερα (6/1) η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών, για να μετάσχει (8-10/1) στον προκριματικό Ευρωπαϊκό Όμιλο του φετινού World League, με τη συμμετοχή άλλων 7 εθνικών ομάδων.

Για την Εθνική ομάδα που προετοιμάζεται για το Προολυμπιακό τουρνουά στο Ρότερνταμ (14-21 Φεβρουαρίου), το παιχνίδι της στο Ντέμπρετσεν την Παρασκευή (8/1), είναι το πρώτο της ύστερα από σχεδόν 11 μήνες (12 Φεβρουαρίου Τιφλίδα, Γεωργία 19-7, προκριματικά World League).

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 15 διεθνείς πολίστες: Μάνος Ζερδεβάς, Κώστας Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Κώστας Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Μάριος Καπότσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Γκιουβέτσης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Κώστας Γούβης, Στάθης Καλογερόπουλος.

Μαζί τους, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης, ο γιατρός Γιώργος Μαρίνος, ο φυσικοθεραπευτής Βαγγέλης Κωνσταντόπαιδος και ο μάνατζερ των Εθνικών ομάδων πόλο, Αντώνης Αρώνης (αρχηγός αποστολής).

Εκτός αποστολής έμεινε ο Αλέξανδρος Γούνας του Απόλλωνα Σμύρνης.

Πρώτος αντίπαλος της Εθνικής ομάδας, η Γαλλία την Παρασκευή (8/1, 19.30), ενώ θα παίξουν ακόμη την ίδια ημέρα:

(1) Κροατία - Μαυροβούνιο

(2) Σερβία - Ισπανία

(4) Ιταλία - Ουγγαρία

Η νικήτρια του αγώνα της «γαλανόλευκης», θα αναμετρηθεί το Σάββατο (9/1, 19.30) με το νικητή του αγώνα 1, για να διεκδικήσει μετά την Κυριακή (10/1) ένα από τα 3 εισιτήρια πρόκρισης στην Τελική φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στην Τιφλίδα, σε ημερομηνίες που θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Διαιτητές στο Ντέμπρετσεν έχουν οριστεί οι Άντριαν Αλεξαντρέσκου (Ρουμανία), Φρανκ Όμε (Γερμανία), Σεργκέι Ναούμοφ (Ρωσία), Μικέλ Ζβάρτ (Ολλανδία), Ρούμπεν Γκαρσία (Ελβετία), Βιάτσισλαβ Μπιελιέφτσοφ (Ουκρανία).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα