Πόλο: Όλοι θέλουν να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη των σωματείων της Α1 πόλο των ανδρών και της Α’ Εθνικής γυναικών με την ΚΟΕ αναφορικά με το μέλλον των πρωταθλημάτων. Δεν πάρθηκε καμία απόφαση, ωστόσο οι ομάδες τάσσονται υπέρ της επανέναρξης των πρωταθλημάτων.

Όλα τα σωματεία της Α1 πόλο Ανδρών και Α’ Γυναικών θέλουν να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα αλλά το μεγάλο ερωτηματικό είναι το πως θα γίνει αυτό, από τη στιγμή που η σεζόν είναι πιεσμένη λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

Για παράδειγμα η Εθνική γυναικών έχει υποχρεώσεις την επόμενη εβδομάδα στην Τεργέστη στο προολυμπιακό τουρνουά με στόχο την πρόκριση στο Τόκιο ενώ τον Φεβρουάριο έχει υποχρεώσεις και η Εθνική ομάδα των ανδρών.

Δεν αποκλείεται λοιπόν το πρωτάθλημα γυναικών να ξεκινήσει μέσα στον Φεβρουάριο και αυτό των ανδρών τον Μάρτιο, αφού ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

Τα πρωταθλήματα θυμίζουμε πως έχουν διακοπεί με απόφαση της Κυβέρνησης από τον Νοέμβριο και εδώ και λίγες μέρες έχουν ξεκινήσει κανονικά οι προπονήσεις, με τις ομάδες να τηρούν όλα τα μέτρα και κάνοντας εβδομαδιαία τεστ για τον κορονοϊό.

Η πρόθεση της ΚΟΕ είναι όπως και πέρσι έτσι και φέτος να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα αλλά μένει να αποφασιστεί το πως, αφού δεν υπάρχει ο χρόνος για την διεξαγωγή όλων των αγωνιστικών αλλά και των πλέι οφ.

Η ΚΟΕ είναι αυτή που θα μελετήσει τις προτάσεις και εν συνεχεία θα ανακοινώσει τον τρόπο ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων.

Δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως οι ομάδες του Ολυμπιακού (άνδρες, γυναίκες) και της Βουλιαγμένης (άνδρες, γυναίκες) έχουν υποχρεώσεις και στην Ευρώπη.

Αυτό που κρατάμε είναι πως τα σωματεία αλλά και η ΚΟΕ θέλουν να ξεκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα